maandag 25 september 2017

Schitterend weer en witte druiven

Je denkt misschien: wat hebben die druiven nu te maken met schitterend weer?
Nou, eigenlijk niet zo heel veel!
Het was gisteren schitterend weer, zonnig en warm, dus ik bedacht dat ik nog een lekker fietstochtje ging maken. De AH had witte druiven in de aanbieding. 2 dozen à 500 gram samen voor €2,50. Ik vond dat een redelijke prijs. Ik stapte op de fiets voor mijn fietstocht. Fietsen is een fijne bezigheid, het kost bijna niets en ik vind het een waar genoegen om lekker in de warme zon te fietsen.
Heerlijk! Als ik een kat zou zijn, dan zou ik gaan spinnen van genoegen!
Helaas waren de druiven bij de AH uitverkocht. Ik kocht alleen inlegkruisjes, die kocht ik met 30% korting in de persoonlijke aanbieding, ook niet slecht! Voorlopig weer genoeg inlegkruisjes!  Ik vroeg een reclame tegoedbon voor de druiven, zodat ik volgende week desgewenst nog 2 dozen voor de reclameprijs zou kunnen kopen. Ook de winkel van de Aldi is in de buurt, daar ben ik gaan kijken of ze daar geschikt fruit hadden voor de komende week. En ja, ze hadden een kilo voor €1,39. Met pit weliswaar, maar een prima alternatief voor de druiven die ik had willen kopen!
Koop ik die andere druiven bij de AH nog met de ontvangen tegoedbon? Ik weet het nog niet. Ik heb voorlopig genoeg druiven voor wel een week!

1 opmerking:

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.